Oktobers bästa köp 2019

Hej på er mina fina läsare!

Innan vi börjar vill jag bara fråga er en sak. Hade ni tyckt det var roligt om jag gjorde en julkalender på min blogg? Kanske att jag gör 1 julrelaterat inlägg om dagen?

idag kommer det ett inlägg med Oktobers bästa köp helt enkelt. Jag hoppas ni tycker om dessa inläggen eftersom jag gör det en gång i månaden. Men i detta inlägget tänker jag inte ta med det från ullared eftersom jag redan gjort ett eget inlägg med allt det så ni har redan sett dem.

Enligt mig blev det inte jättemycket saker jag köpt så det blir bara två kategorier, nämligen Harry Potter och blandat-kategorin. Sen har jag även köpt julklappar men det kan jag ju inte riktigt visa i ett inlägg eftersom jag inte vet vilka jag känner som läser min blogg. Jag har ju också varit och fikat ett flertal gånger i Oktober men det kan jag ju inte riktigt visa.
Men vi börjar med kategorin blandat.

Här har vi de saker jag köpt inom blandat- kategorin.
Jag har bland annat köpt en påse avfallssoppåsar. Kanske inte jätteroligt men mina var helt slut och jag älskar dessa lite större och tunnare påsarna.

Jag köpte även en vattenflaska i plast där det står My bottle. Den köpte jag på dollarstore för bara 20 kr. Jag gillar att det är en vattenflaska med lock och inte en sån grej man "suger på" eller vad jag ska säga.

dollarstore köpte jag även denna retero-skylten i metall. Den kostade bara 30 kr tror jag och jag tycker denna typen av skyltar är rätt fina. Dessutom tycker jag texten är så klockren helt enkelt.

Det sista i blandat kategorin är Siris julklapp. Hon ska helt enkelt få en pipleksak i form av en kycklingklubba. Hur söt är den inte?

Men nu kör vi Harry Potter Kategorin.

De två första visste jag faktiskt inte om jag skulle ta med för jag beställde dem i början av september från wish men de kom inte förrän i mitten av Oktober så jag tog med dem ändå.

Men den första är Narcissa Malfoys trollstav som jag verkligen älskar. Hur fin är den inte?
Den andra är en liten pengapung med tre olika pengar som de använder i Harry Potter. De ligger i skyddsplast men går att ta ut och de är verkligen sjukt fina och i bra kvalite.

De andra två är en liten burk med Gillyweed och en med kärleksdrycken Amortentia. Dessa köpte jag faktiskt av en person som gör dessa själv och jag tycker bara de är så klockrena och oerhört fina och helt perfekta att ha framme och displaya.

Där har vi månadens köp. Har ni gjort något köp som ni tycker lite extra om?

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
hade varit jättekul med en julkalender <3
nouw.com/emelieanderssoon
Johannna
Johannna,
Vad kul att du tycker det 💜
nouw.com/johannna
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Jag hade älskat om du gjorde DN julkalender på bloggen så kör hihi. Verkligen så kul att se dina inköp 😍 massa kramar ❤ ☺
nouw.com/sofialissmyr
Johannna
Johannna,
Åh vad kul 💜
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229