Ombytta roller!

Hej på er fina!
När jag kollade på min hårddisk så hittade jag dessa bilderna från ett fotoprojekt som jag och Cornelia gjorde när vi gick på gymnasiet. När jag såg dem tyckte jag att de var mer lämpliga än någonsin så jag tänkte visa dem och förklara vad tanken var bakom dessa bilderna. Alla bilderna har med sättet vi behandlar djur på. Ni kan väl kommentera om ni hade någon speciell favoritbild.

dessa bilderna ser man mig med ett bylte i famnen och ett par händer som sträcker sig mot byltet. Vår inspiration till denna bilden var valpfabriker. Där man sönderavlar tikar och föder valpar som man sedan tar från dem oftast direkt och som man säljer vidare.

På den här bilden ser man mig som har som en strypsnara runt halsen och bara en skål med vatten framför mig. Inspirationen till denna bilden va kamphundar. Alltså hundar som slåss mot varandra medan ägarna bettar pengar och när de inte slåss så sitter de ofta fast i rep i trånga utrymmen och blir inte särskilt väl omhändertagna.

På dessa bilderna ser man Cornelia som sitter fast i en marionettställning. Inspirationen till denna är alla djur som utnyttjas för

XOXO Johanna


  • Listor

Gillar

Kommentarer

aliceemericsson
aliceemericsson,
Åh, vilka bra och starka bilder! Bra jobbat! <3
nouw.com/aliceemericsson
Johannna
Johannna,
Hannativeskog
Hannativeskog,
Vad roligt! Ja hon var otroligt duktig på bion, väldigt förvånad att hon orkade sitta där hel tiden 😍
nouw.com/hannativeskog
Johannna
Johannna,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229