Onsdagsskräck: Obehagliga bilder från övervakningskamera/babymonitor!

Hola!

Idag blir faktiskt torsdagsskräcken på en onsdag, för att jag har andra planer för inlägg imorgon, så det blir ett onsdagsskräck.

Detta är bilder tagna av en övervakningskamera. 3 syskon är ute i trädgården när en man i en skåpbil kör fram till deras trädgård och frågar om de vill komma till honom och få donuts. På första bilden kan vi se det äldsta syskonet ta sitt yngsta syskon i famnen och springa in till sin mamma. När mamman kom ut så körde mannen snabbt iväg.

En man märkte att när han vaknade på morgnarna så var där mat borta ur kylen och även smulor. Så han valde att sätta upp en övervakningskamera och detta var vad han fick se på morgonen. Hur en okänd kvinna kryper ut från ett litet utrymme i hans kök och ner och både äter av hans mat och kissar i hans vask och när hon hör honom komma ner kryper hon upp i sitt utrymme. Mannen ringer såklart polisen och det visar sig att detta var en hemlös kvinna som bott i hans hus i flera dagar och tagit sig ut när han inte var hemma.

En man har ett övervakningslarm och kamera uppsatt och har i flera dagar fått ett flertal larm om att någon befunnit sig på hans tomt, alltid runt 12 på kvällen. Men när han kollar bilderna så är där ingen där fram tills en natt när han får se det här, där har vi alltså individen som under flera nätter smugit runt på hans tomt. Polisen hittade aldrig vem denna mannen kunde tänkas vara.

Denna bilden är från en babymonitor. En mamma skulle se till så att hennes barn fortfarande sov men fick då syn på det här. Över det lilla barnet ser där ut som om det är en liten bebis som hänger över hennes barn. När hon gick in och kollade så var där dock ingen där.

På denna bilden kan man kanske tänka att vilka två söta barn som sover tillsammans i samma säng. Men sanningen är att i den sängen ligger det bara 1 barn vilket föräldrarna såklart vet. Men då är frågan, vilket är det andra ansiktet på bilden?

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

BorderlineGirl
BorderlineGirl,
Johannna
Johannna,
Ja verkligen 😖
nouw.com/johannna
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Usch man får verkligen kalla kårar av sånt här! Det är bra att ha övervakningskameror men inte lika roligt när man fångar sånt här haha. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Johannna
Johannna,
Men ellerhur 😖
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229