Outfiiiit

Godmorgon. Nu på morgonkvisten blir det ett inlägg med min outfit för idag. Asså jag hatar ordet outfit. Det är så fult men aja. Vad ska man kalla det annars?

Men låt oss börja med det jag skulle Skriva om:

Klädmässigt har jag på mig ett enkelt svart linne som jag inte vet riktigt vart jag köpt. Jag har det instoppat i en kjol som jag fått av en som heter Ewa och även min fluffiga jacka har jag fått av henne.

Till detta har jag såklart ett par strumpbyxor för att inte frysa ihjäl. Dessa är köpta på h&m. Det stod dock att det skulle vara tajts och inte strumpbyxor men aja. De kostade 149 och då fick man ett svart par också.

Ni som känner mig eller har läst mitt blogg ett tag vet att jag älskar att ha lite färg på kläderna så därför har jag ett bar helt vanliga röda gympaskor till som jag köpte på new yorker. De var på rea för 99kr så det var ju ett riktigt bra kap.

Sminkmässigt så hade jag inte så mycket tid och gjorde därför nästan det enklaste. Jag tog på lite BB-cream , eyeliner, maskara och rött läppstift från nordic cap.

Ni ser kanske också halsbandet jag har på mig? Det fick jag i julklapp av en vän som heter Sofie. Så det är assnyggt och ger lite färg.

Frisyrmässigt har jag bara en hästsvans och av min snedlugg har jag gjort en fläta som jag fäst med en klämma. Inte så svårt precis. XD

Till hela detta kalaset har jag valt en svart Michael kors väska där jag har alla mina saker i. Så det var allt för detta inlägget. Hoppas ni får en bra dag i skolan mina fina läsare <3

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229