Reagerar lite mer

Hola!
Ni gillade ju mina inlägg där jag reagerade på bipolär- memes. Jag tänkte idag reagera på några inom genren feminism. Jag kallar mig feminist och hittade en hel del roliga men även en jäkla massa som tryckte ner kvinnor och feminister. Men jag tänker att vi i alla fall sätter igång.

Okej den här är verkligen så spot on, det handlar alltid om att kvinnor alltid startar drama och är dramatiska, men om man kollar genom världshistorien så tenderar män att vara lika stora dramaqueens om inte större.

Detta är tyvärr något många säger " om du har dessa åsikter och uttrycker dem så tydligt kommer du aldrig bli gift". Detta säger man ofta för att man får slut på argument och när man får såna kommentarer så känner man ungefär så "Du har ingen makt här"

Detta är också så jäkla sant, vissa äldre har en tendens att så fort något dåligt händer säga att det var bättre förr, men det var inte bättre förr om du var kvinna, homosexuell, trans eller på något annat sätt utanför normen.

OMG tack, alltså när man pratar om allvarliga ämnen med vissa vuxna människor och pratar om att man måste ändra saker för att få folk att må bättre så känns det ibland som att bara prata med en vägg som inte hör ett ord av vad man säger.

Det är något jag har sjukt svårt för, när folk pratar om vad man bör eller inte bör göra som kvinna, att rapa är ju tillexempel inte ladylike men det är mer accepterat om män gör det.

Det här är egentligen ingen meme men jag tyckte bara det var så sjukt fint skrivet och jag önskar att alla skulle se på situationen såhär.

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Tycker också att det är jättekul att få ta del av sånt här 😍
nouw.com/emelieanderssoon
Johannna
Johannna,
Vad kul 💕
nouw.com/johannna
fridachristinas
fridachristinas,
Åh den första är verkligen en fullträff! kRAM
nouw.com/fridachristinas
Johannna
Johannna,
Men ellerhur ❣
nouw.com/johannna
IP: 82.99.3.229