Reagerar på bipolär memes #2

Hej fina läsare!
Idag tänkte jag göra ännu ett inlägg där jag reagerar på memes om bipolär sjukdom eftersom ni verkade uppskatta mitt förra inlägg om det. Så vi kör igång direkt.

Denna kan vara sjukt sann i början vilket jag känner av nu men som folk som haft det längre säger att man lär sig känna av. Om det är att man är "normalt" glad eller att man börjar bli manisk. Vanligtvis finns det tecken som man har när man börjar bli manisk som man kan känna av.

Om det är någon som ska ha en Oscar så är det alla dem som går runt och bär på sina problem och som vägrar visa det utåt, det är vad jag kallar skådespelartalang eftersom det är riktigt tufft att klara av.

Detta gäller allt när man är manisk eftersom man själv tror att man är normal och att man inte alls är mer än glad. För mig kan det tex kännas naturligt att börja möblera om på mitt rum 2 på natten medan det för andra är lite knasigt.

Det är många om att vara manisk i detta inlägget men även detta är sant. När jag är manisk så kan jag börja inse saker som kanske inte stämmer. Jag kan komma på lösningar på världsproblem, ta reda på meningen med livet och annat utan att det för mig verkar konstigt på något vis.

Detta gäller både när jag är deprimerad men även när jag är manisk. Trots att man är sjuk så måste man fungera som en vanlig människa och ibland har symptom en tendens att komma alla på samma gång och då står man i princip som Honom och försöker hålla det i schack.

Detta gäller de flesta som går till psykolog, det kan vara svårt att öppna upp sig och prata med en helt främmande människa och då kan man bara säga att "Jag mår bra" men för det första är du ju hos psykologen av någon anledning och för det andra är psykologer tränade i just psykologi och ser ganska tydligt om något är fel.

Där har vi alla memes för denna gången, ni kan väl skriva om ni gillar dessa inläggen och om ni vill jag ska reagera på någon annan typ av memes. Jag har fått förslag på memes om feminism om det låter kul?

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,
Johannna
Johannna,
happyM
happyM,
Hihi tycker dessa inläggen är jätte härliga ❤️ Kram
nouw.com/happym
Johannna
Johannna,
Vad kul 🌼
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229