Restaurangbesök och ändrad ögonfärg!

Hej på er alla fina!
Jag hoppas allt är sjukt bra med er, med mig är det inte särskilt bra, jag är förkyld men jag mår särskilt dåligt psykiskt.

Men i alla fall så ska vi inte i detta inlägget fokusera på det negativa. I torsdags fyllde min farfar 91 år, alltså fattar ni? 91 år!! Vi valde att gå ut på en mindre restaurang med mindre folk och åt. Det var verkligen supergott och jag åt vitlöksbröd, wallenbergare och sen en marrängswiss till efterätt, alltså hur gott?

Sen i övrigt så håller jag främst på med skolan i veckorna och går på föreläsningar och skriver på min uppsats som ska lämnas in nästa månad. Men jag fick faktiskt hem linser från ett företag i ett form av pressutskick som jag har provat. Jag tycker de är sjukt coola. Det är ett par gröna och ett par blåa som inte syns särskilt mycket på mina mörka ögon vilket gör att det ser naturligt ut, sen fick jag även hem ett par röda och ett par mer gyllene. Jag tycker definitivt de röda är coolast men det är ju inga man kanske går med i vardagen.

Kanske inte de charmigaste bilderna men ibland ska man väl bjuda på sig själv också, inte sant?
Men jag tror egentligen det är allt jag har att säga i detta inlägget, min hjärna är just nu inte i sitt toppskick om man säger så.
Men ha det så sjukt bra!

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Godmorgon fina du! Tråkigt att höra att du både är sjuk och mår dåligt! Hoppas verkligen det blir bättre snart älskade du! <3 Åh vad mysigt att ni gick ut och åt! Stort grattis till honom! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Johannna
Johannna,
Tack fina du ❤
nouw.com/johannna
carroat
carroat,

Åh vad god mat och grattis till din farfar! Jag hade bruna linser i många år, kul att kunna byta ögonfärg ibland 💕

nouw.com/carroat
Johannna
Johannna,
Ja men ellerhur, håller med dig ❤
nouw.com/johannna
IP: 82.99.3.229