Så tråkigt slut på veckan!

Hej på er!
Hur är det med er? Med mig är det inte bra.
Jag skulle ju egentligen jobba nu i helgen men inte nog med att jag är i en dipp, jag har också blivit sjuk och nej, inte Corona utan jag har ont i halsen, snorig, ont i bihålorna och även har bakterierna satt sig i magen. Så jag kände inte att jag ville stå på jobbet både i ett kök men även bland människor när jag mår såhär, sjukt tråkigt att jag inte kan jobba dock. Men igår medan mamma och mormor var på teater så satt jag hemma och gosade med hunden och hade lite throwback och tittade på barbie och svansjön vilket var en av mina favoritfilmer när jag var liten. Är det bara jag som gillar att se gamla barnfilmer när jag känner mig sjuk?

Men som jag skrev i ett tidigare inlägg så skulle jag till min kontaktperson på psykiatriska mottagningen och jag har nu varit där. Jag berättade om mitt mående och jag berättade också att jag har svårt för att sova trots att jag tar mina sömntabletter så hon gav mig en annan tablett som jag ska ta också, dock ingen so. Är beroendeframkallande för det har jag varit väldigt rak om att jag inte vill ha. Hon bestämde också att jag ska ta mina ångestdämpande i ett mer jämnt flöde och de har även höjt en av mina mediciner så jag hoppas att allt blir bättre, men det är ändå på något sätt skönt att de har gjort ändringar.

Jag har även äntligen klippt mig, herregud vad jag varit i behov av det länge. För er som inte vet så har jag så jäkla tjockt hår så jag måste väldigt ofta tunna det plus att jag ju har undercut vilket innebär att jag är rakad i nacken. Sen valde jag även att klippa av typ 10cm av mitt hår så jag fick bort mina slitna toppar och även fick håret lite kortare och lättare att hantera. För när man har så mycket hår som jag har så blir det väldigt jobbigt att tvätta det och borsta genom allt så under den senaste tiden har jag typ sett ut som Hermione i harry potter under de första åren. Stort och fluffigt helt enkelt.

Men nu ska jag sätta mig i soffan med täcke och se vad som finns på tv medan jag har lite hundgos.
Hoppas ni har det super mysigt!

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Krya på dig!!!
nouw.com/beattriicee
Johannna
Johannna,
Tack fina du 💕
nouw.com/johannna
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men fyyy! STORT krya på dig vännen <3
nouw.com/matildaberlin
Johannna
Johannna,
tack fina du <3
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229