Sanningen!

2019 har varit ett riktigt konstigt år, Jag har haft ett år där jag ifrågasatt mig själv mycket och särskilt inom bloggen.
Under början av förra året så var jag väldigt fokuserad på bloggen och på att skaffa fler läsare och det funkade, läsarna ökade. Men med det så började jag känna mig stressad över att varje inlägg skulle vara super, det skulle finnas samarbeten, inlägg skulle upp varje dag. Det gick till en punkt där jag hade en sån lust att bara radera min blogg och resten av mina sociala medier. För alla andra lägger ju upp helt fantastiska inlägg nästan varje dag där de alltid är lyckliga och hittar på saker och då ville väl jag bara slippa se hur underbara och lyckliga deras liv var och sen komma dragandes med mina tråkiga inlägg. Men nu mot slutet har jag börjat fråga mig själv, vem skriver jag egentligen min blogg för och varför skapade jag min blogg? Jo för att JAG ville skriva i den om saker jag brinner för och som kommer från mitt liv vare sig det är en tråkig dag eller inte.

För sanningen är att, jag går många dagar utan smink, med håret i en enda röra och med pyjamas på mig och ägnar dagen åt att bara läsa eller se på tv och det är helt okej för mig att skriva ett blogginlägg om det för att även om det är tråkigt så är det en del av mitt liv. De inläggen jag aldrig vågade skriva om psykisk ohälsa för att man inte ska skriva fritt om det negativa i sitt liv, de inläggen är helt okej för mig att skriva för det är mitt liv och i det livet ingår psykisk ohälsa.
Att ibland låta det gå flera dagar innan det kommer upp ett inlägg är också helt okej, jag behöver inte stressa upp mig och släppa inlägg jag egentligen inte är nöjd med bara för att det varje dag ska komma upp ett inlägg.
Jag måste ta tillbaka bloggen till den dagbok det en gång var!

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Jag kan verkligen förstå vad du menar faktiskt! Den där pressen och stressen man ibland känner är inte rolig! Jag har tänk några gånger på att lägga ner bloggen men det är ju mitt liv och jag älskar den ju så det har inte gått haha. Underbart att du vill göra den till din igen eller hur man ska säga. Massa kramar 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
Johannna
Johannna,
Men ellerhur. Det är ändå ens lilla bebis 😂nouw.com/johannna
carroat
carroat,
Du har så rätt! Din blogg, dina inlägg. Vi läser ändå 😍nouw.com/carroat
Johannna
Johannna,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229