skulle jag kalla mig själv romantisk?

Hellu!
Jag kollade runt på Internet och hittade den här listan som jag faktiskt tyckte var lite rolig eftersom det inte är de vanliga typiska frågorna som man hittar i andra listor Eller "tags" som det hette när jag började blogga ( jag lät inte alls gammal nu)

Om du fick vara ett mytologiskt väsen, vad skulle det vara?
Jag tycker det finns många mytologiska väsen som är ganska häftiga men om man tar i norden så hade det varit ganska häftigt att vara typ ett skogsrå eller ett havsrå.

Kallar du dig själv romantisk?
Definitivt inte, jag själv är inte alls romantisk och jag är inte heller den typen som tycker om när andra är romantiska och ska skicka sånna puttinuttiga sms och skit. Så svaret på den frågan är: ingen romantik för mig tack 😂

Saknar du någon just nu?
Just i nuläget gör jag faktiskt det, jag saknar min morfar som dog för ganska många år sedan. Jag brukar inte tänka på honom jättemycket men just nu så saknar jag honom faktiskt.

Vad är 1 sak du vill lära dina barn?
Herregud, det finns så mycket jag vill lära mina barn men jag skulle säga, våga stå upp för dig själv.
Jag är en person som aldrig stått upp för mig själv och fortfarande inte gör det vilket gör att folk har kunnat trampa på mig och säga i princip vad de vill till mig för de vet att jag inte säger emot. Så jag hade velat lära mina barn att känna trygghet i sig själva och våga stå upp för dem de är.

Om du kunde åka tillbaka till en annan tid, vart skulle det vara?
Jag tror jag hade velat prova att åka tillbaka till medeltiden. Det känns som att man hade en annan gemenskap i sin lilla by där man bodde än vad vi har idag och ja men det var en helt annan tid helt enkelt.

Vad ångrar du mest?
Jag tror att det jag ångrar mest är att jag bytte till den skolan jag gjorde när jag gick i 7an eftersom det var där mitt helvete brakade loss och mobbning som gjorde mig ganska djupt deprimerad.

Hur visar du att du älskar någon?
Jag tror att man kan visa att man älskar någon på andra sätt än att bara säga jag älskar dig. Jamen bara som att säga " ta på dig säkerhetsbältet" När man åker bil med någon busar ju att man vill att de ska va säkra. Men i allmänhet tror jag att jag är en person som främst visar kärlek genom att ge saker vare sig de är köpta eller gjorda.

Vad är det konstigaste du ätit?
Jag tror jag måste säga antingen när jag åt kamel eller när jag åt bäver på ett julbord, det var lite konstigt faktiskt.

Badar du hellre eller duschar?
Badar, alla dagar i veckan, jag vet inte varför men jag har så sjukt svårt för att duscha och när jag väl duschar gör jag det så snabbt som möjligt för att jag ska få det gjort, riktigt konstig vana faktiskt.

Om du fick ha en superkraft, vad skulle det vara?
Jag tror jag skulle vilja ha som kraft att kunna läka sår, tänk vad många människor man hade kunnat rädda om man hade kunnat läka skjutskador eller knivhugg.

Har du en dold talang? Vad isåfall?
Jag har ingen dold talang vad jag vet, den är kanske dold för mig också, vem vet. Jag har väldigt rörliga leder om det räknas att kunna vrida sina fingrar åt lite olika håll?

Vilken är din favoritbok?
Jag har läst många bra böcker genom åren och för er som inte vet så älskar jag att läsa. Men de böcker jag alltid går tillbaka till och som jag kan läsa hur många gånger som helst är Harry Potter. De är sköna att läsa när man behöver slappna av och eftersom de inte är så svårt skrivna eller så liten text så är de bra när man inte helt hundra kan koncentrera sig.

När var du senast generad?
Jag vet faktiskt inte, det krävs väldigt mycket för att jag ska bli generad eftersom jag är ganska öppen och dessutom bjuder på mig själv, men troligtvis är det när jag trillat någongång eller liknande.

Om du kunde bo vart du ville, vart skulle det vara?
Om jag kunde bo vart jag ville så hade det varit mysigt att bo typ i en liten by i Grekland, ni vet en sån liten by där alla känner alla och det sitter gamla tanter och syr och det är vit/blåa hus. Det tycker jag hade varit sjukt mysigt.

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Hihi så kul att få läsa detta ❤️ Åh jag har inte heller nån dold talang, men skulle såååå gärna vilja ha det hihi ❤️ Kram
nouw.com/happym
Johannna
Johannna,
Haha ja, det hade inte suttit fel 💕
nouw.com/johannna
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon finaste du! Åh helt underbar lista, älskar att den är lite unik! Alltså Grekland verkar vara hur mysigt som helst så förstår att du hade velat bo där. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Johannna
Johannna,
Ja men ellerhur 😍
nouw.com/johannna
IP: 82.99.3.229