sommar-måsten

Hej och halloj alla fina läsare!
I detta inlägget tänkte jag berätta vad jag tycker nästan är ett måste att ha när det är sommar. Så jag tänker att vi kör igång direkt.Det första är detta ni ser på bilden. Nu undrar vissa kanske vad det är. Men det är inget mindre än en slush-mugg. Man lägger den i frysen i ett dygn och sedan tar man fram den och häller i kylskåpskall vätska och börja sedan trycka på muggen eftersom den är mjuk och då blir det slush. Det är väldigt gott när det är varmt och eftersom det är så pass enkelt så är det bra.

Nästa tips är en bikini-bag. Alltså när man tex badat hemma hos någon kanske i en pool eller så och man sen ska ta på sig sina vanliga kläder så kan man lägga bikinin i denna istället för en plastpåse. Det är något snyggare plus även smidigare. En starkt rekomendation.

nästa måste är ett par snygga brillor. Dessa vet jag inte riktigt vart jag köpt men det är ett par pilotbågar i guld. Det är riktigt snyggt en solig dag.

Det sista är frukt. Det är så gott att äta när det är varmt. Mina sommarfavoriter är nog körsbär och ananas som ni ser på bilden. Även melon är en riktig hit.

Det är nyttigt och riktigt gott.


Hoppas ni tyckte detta inlägget var bra och hoppas att ni har en fin kväll.:)
Många kramar

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229