sött och gott

Hola på er mina fina!

Idag kommer en lista som definitivt är i min smak, nämligen en lista om sötsaker, ja ni kommer märka vart jag är påväg, jag har verkligen en söt tand och jag älskar det allra mesta som är sött. Men jag trodde verkligen inte jag var en person som fotograferade mat och kakor och sånt men sen gick jag in på min hårddisk och som ni kommer märka så är jag tydligen en sån person. Men vi kör igång.

Glass eller tårta?
Jag måste säga glass, jag tycker om att fotografera tårtor för det ser alltid så sjukt gott ut men sanningen är att jag inte alls gillar tårta.

Bästa glassmaken?
Jag tycker det är en sjukt svår fråga för det beror helt på sammanhang. Men jag skulle säga något med små knäck eller daimbitar och annars vanlig vaniljglass. Om det är i strutform så måste jag ändå gå på daimstrut.

Ostbågar eller chips?
Jag tycker faktiskt väldigt mycket om båda men jag skulle nog säga att chips vinner, särskilt sourcream chips. Men det är ändå ett tufft val.

Favoritbakelse?
Jag vet inte riktigt vad som klassas in som bakelse men jag älskar typen av chokladkakor där det är smält i mitten så när man öppnar med skeden så är det smält och mjukt inuti. Det med lite glass till är så sjukt gott.

Favoritefterrätt som vuxen
Jag skulle säga antingen kakan jag pratade om däruppe eller något i form av glass, det behöver inte vara så komplicerat för min del. Något jag tog som efterrätt i Prag var dock denna här nere som alla hypat och jag tänkte skulle bli jättegod men den var så jäkla mäktig så jag orkade inte ens äta upp den, men ser ni hur god den ser ut?

Favoritefterrätt som barn?
När jag var yngre hade jag inte heller särskilt stora krav. När jag var hemma så var favoriten helt klart glass eller chokladpudding vilket jag fortfarande älskar. Men på restaurang tror jag bara att det var typ glass eller om de hade någon kaka man kunde beställa eller liknande. jag har aldrig varit kräsen men det har inte heller behövt va särskilt mycket eller lyxigt för att jag ska bli nöjd.

Den bästa läsken
Jag älskar cola zero och pepsi max. Men jag gillar i princip all läsk, allra helst de som är zero eftersom jag tycker de vanliga är så fruktansvärt söta, jag tycker tillexempel inte om vanlig cola över huvudtaget eftersom jag tycker det är väldigt sött.

Topp 3 lösgodis
Jag älskar verkligen lösgodis så den här frågan är svår men jag skulle säga:
* ferraribilar
* sånna blå/rosa sura flaskor
* sockerbitar.

Bästa godissmak
Alltså jag älskar verkligen sura godisar men jag skulle säga det klassiska svaret, choklad. Fick jag välja så skulle jag definitivt välja choklad.

Bästa varma dryck
Helt klart en god varm choklad med marschmallows.

XOXO Johanna


  • Listor

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Hihi nämen, jag gillar faktiskt inte heller tårta (hatar grädde) Kram ❤️
nouw.com/happym
Johannna
Johannna,
Ja samma här 😅
nouw.com/johannna
Ajli,
uuuuunderbarlista 😃
ajlimuller.se
Johannna
Johannna,
Men ellerhur 😍
nouw.com/johannna
Ajli
IP: 82.99.3.229