Ta inte alltid den enklaste vägen!

Hej alla fina !
I detta inlägget vill jag bara varna alla att ifall ni har en tatuering som ni av någon anledning vill ta bort. Gå till en expert och får den bortagen med laser. Jag läste precis en artikel om en kvinna som hade en tatuering på bröstet men ville ta bort den för att verka mer proffesionell på Sitt jobb. Så hon använde en kräm som skulle ta bort tatueringar så man slapp den smärtsamma behandlingen när man använder laser. Det var dessutom inte lika dyrt som att gå på laserbehandling. Resultatet blev dock inte riktigt vad hon hade väntat sig.

Huden började fläkas bort och lossnade. Det blev infekterat och ett öppet sår. Huden där tatueringen satt blev så infekterad att den dog och nu blev svart. Det blev ännu mer smärtsamt än det förmodligen skulle blivit av laser och hon kunde inte sova för att smärtan var olidlig.
Så nu istället för att nu ha en tatuering med rosor på så har hon ett stort ärr på bröstkorgen som man inte kan fixa till om man inte opererar och grejar.

Här nedan lägger jag till lite bilder men jag varnar de som är väldigt känsliga för det är bilder som kan anses obehagliga och som folk kan bli väldigt äcklade av. Huden är svart eftersom den är död så att ni vet om det. Den första bilden är på tatueringen och Den sista bilden är på hur ärret ungefärligt ser ut nu.
Men ännu en gång. Vissa av bilderna kan vara obehagliga.

Så om ni ska ta bort er tatuering. Tro inte på att det finns ett enklare sätt utan gå till någon som vet vad de håller på med och köp ingen kräm från Kina eller för Sverige heller för den delen.

XOXO Johanna


  • Nära Höganäs

Gillar

Kommentarer

EirinJulie
EirinJulie,
Annelie
Annelie,
Men AJAJAJAJ... gör ont i mig att bara se bilderna.

PS. Hittade hit genom Jennifer´s blogg.. DS.

Ha nu en jättefin måndag.. // Annelie
gifta6570.bloggplatsen.se
Johannna
Johannna,
Det gör ont i mig också när jag ser dem. Åh vad trevligt att du såg mig därifrån ☺️☺️
nouw.com/johannna
IP: 82.99.3.229