Tatuering, kartongberg och samlag med en bikupa?!

Hej på er mina fina!

Igår var jag på jobbet eftersom vi behövde städa efter sportlovet. Så Anmi (min chef) gav mig en lång lista på saker jag skulle göra och det var rätt chill eftersom jag fick ha tankarna på annat ställe plus att jag var inte ute bland folket så jag kunde lyssna på musik och ta det lugnt i godan ro och städa i min egen takt. Jag kan ju lugnt säga att tex personalköket behövde sig en rejäl dammsugning. Jag menar tänkt kanske 10 Pers går där fram och tillbaka varje dag och där djurvårdarna inte har särskilt rena skor om man säger så. Dessutom hade vi ett berg med kartong som var kanske 1,80 högt som jag och Anmi på något magiskt vis lyckades få ut och slänga.

Sen berättade jag ju att jag skulle göra en till tatuering och tanken var ju egentligen att jag skulle ha den bakom örat men sen fegade jag ur lite eftersom jag kände att det troligtvis skulle göra jäkligt ont. Istället hamnade den på handleden i närheten av min andra tatuering. Det är en g-klav som ni kan se men längst nere ser ni också att det är ett semikolon och för er som inte vet så står semikolon för psykisk ohälsa så jag tyckte det var fint att stötta det. Jag har redan börjat planera för min nästa tatuering men den är lite större så den får vänta ett tag tills jag samlat ihop pengar för den. Men man blir verkligen fast när man väl börjat tatuera, jag har en hel mapp i min mobil med bilder på olika tatueringar jag vill ha. Många runt mig är ganska negativa om tatueringar men jag känner samtidigt att det är min kropp och jag gillar att göra tatueringar.

Idag har jag bara en ledig dag och jag kommer definitivt bara ta det lugnt, det enda jag ska göra är att städa vårt akvarium. På fredag ska min familj på konsert i Malmö som heter what a night och innan dess så ska vi äta middag på Jensens böffhus. På lördagen ska jag passa mitt gudbarn så att hennes föräldrar kan gå ut på en "dejtnight" så det ska bli mysigt att ägna lite tid med henne för hon är ju ändå i en ganska rolig ålder.

Det sista jag måste visa er är en artikel som jag läste idag om en kille som försökt ha sex med en bikupa och som hamnade på akuten för att han var allergisk mot bin. well så kan man ju också göra om man är korkad. visst vanligtvis experimenterar folk men detta är ju bara knas.

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Så fin betydelse på tatueringen. Och ja, man blir lätt fast i tatueringar. Jag har 5 stycken och planerar för en nästa 😉😍
nouw.com/carroat
Johannna
Johannna,
Tack, men ellerhur verkligen beroendeframkallande 😂
nouw.com/johannna
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh wow vilken fin tatuering! Helt rätt man ska göra det man själv vill och inte lyssna på alla andra! Var samma när jag piercade näsan för några år sedan så var det riktigt negativa reaktionen men snälla det är min kropp och inte din kände jag.. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Johannna
Johannna,
Men ellerhur. Det är du som ska leva med det och ingen annan 💕
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229