Teorier jag inte tror på!

Hej på er!
I detta inlägget kommer fler Harry Potter teorier men denna gången kommer det handla om teorier som jag personligen inte tror på eller tycker har särskilt mycket logik.

Ron weasley är Dumbledore!
Det finns en teori som säger att Ron är Dumbledore som åker tillbaka i tiden med en tidvändare. Detta bland annat för att de beskrivs rätt lika, de båda beskrivs som långa, smala med lång näsa och rött hår (Dumbledore hade rött hår när han var ung) även att de båda har liknande intressen och gillar saker som sötsaker. Men det handlar också mycket om schack-matchen i första boken där Ron både spelar riddare och kung. Man tror sen att i det stora kriget är Ron riddaren som står vid Harrys sida och Dumbledore som är kung för att han styr mycket.

Professor Mconagall är dödsätare!
Denna teorin har man fått av kommentarer som hon gjort som får folk att undra. Tillexempel så säger hon vid ett tillfälle att mugglare " inte är helt korkade".
Man tror även att eftersom hon gillar transfigurering som är ett sätt att dölja sitt äkta jag även är ett tecken. Men en annan sak är att hon är öppen att låta eleverna vara rätt fria vilket vissa tror är ett sätt för henne att låta Harry hamna i fara och låta honom dö.

Kunde Hagrid inte få barn?
En teori är att Hagrid är så förtjust i monster och vidunder av anledningen att han inte Kunde få barn. Man tror att det är för att han var halvjätte och därför inte kunde bli pappa. Därför blev vidunderna hans "barn" som han kunde älska.

Fick Harry och Hermione kärleksdryck?
Som man vet så gifter sig både Harry och Hermione sig med folk i familjen Weasley. Man tror då att Molly Weasley har haft ett finger med i spelet och velat sina barns bästa och därför gett harry och Hermione kärleksdryck för att hennes barn skulle få härliga förhållanden och att hon skulle få behålla Harry och Hermione i familjen.

Är Harry och Hermione syskon?
Egentligen var denna främst innan man fick hela Harrys bakgrund och det finns inte så mycket bevis men man tänker att Harrys föräldrar gömde undan Hermione från trollkarlsvärlden. Detta främst för att man tycker att Hermione kan alldeles för mycket om trollkarlsvärlden för att vara mugglarfödd.

Det finns ett död weasley-syskon!
Man vet att familjen weasley var väldigt traumatiserade efter det första kriget och man vet också att det är ett ganska stort åldershopp mellan deras söner Charlie och Percy.

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Den i mitten lät lite logiskt allt annat kände jag mest frågetecken kring haha!
nouw.com/celinelundqvists
Johannna
Johannna,
Men ellerhur 😂
nouw.com/johannna
lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,
Åh, intressant 😊
nouw.com/lindaviktoriaaa
Johannna
Johannna,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229