Torsdagsskräck: E fruktansvärd mamma!

Hej!
I dagens torsdagsskräck ska jag prata om en helt fruktansvärd kvinna som även var en mamma, nämligen Susan Smith.

Om man tar lite bakgrund så hade Susan aldrig riktigt ett stabilt hem när hon var barn. Hennes pappa begick självmord när hon var 6 år gammal och Susan själv försökte ta sitt liv när hon var 13. Hennes mamma gifte om sig med en man vid namn Christian som senare visade sig har gjort sexuella övergrepp på Susan. När hon var äldre försökte hon ännu en gång ta sitt liv efter att en kille hon älskade hade lämnat henne. Hon gifte sig senare med David Smith och fick 2 söner med honom men deras relation var aldrig stabil och de gjorde slut flera gånger under sin tid.

Men tillbaka till händelsen.
Den 25 oktober 1994 så ringde Susan till polisen och sa att hennes bil blivit stulen av en svart man och att hennes två söner satt kvar i bilen. Såsom hon beskrev förövaren gav dock inte polisen någon ledtråd eftersom hennes beskrivning matchade i princip hälften av alla afro-amerikanska män. Hon gjorde även ett flertal tv-intervjuer där hon bad om att få sina barn tillbaka. Men den 3 november 1994 erkände hon att det var hon som tagit bilen och kört ner den i sjön så de drunknade.

Men vad var då motivet?
Jo, Susan hade haft kontakt med en rik man vid namn John men han hade avslutat deras relation eftersom han inte ville ha barn. Mer än det så Susan att det inte varit några motiv och att hon inte planerat mordet utan fick en black out.

Undersökningar visar att polisen redan från början misstänkte att susan mördat sina barn men ville vänta på att hon själv erkände så att de kunde gripa henne. Man hittade pojkarnas kroppar och både susan och Barnens pappa David fick göra lögndetektortest som visade att David inte hade något med det att göra.
Susan dömdes till livstid i fängelse med möjlighet för villkorlig frigivning.

Hur kan en mamma göra så egentligen?

XOXO Johanna


  • Skräck

Gillar

Kommentarer

tinafalkestad
tinafalkestad,
Men fy fasen vilken männsika! Hur kan man ta livet av sina egna barn bara för att en kille man träffar inte vill ha barn! Usch stackars barn, så hemskt!! Men tycker de är spännande att läsa dessa inlägg du lägger upp! Hoppas du får en toppen start på helgen fina du, kram<3
nouw.com/tinafalkestad
Johannna
Johannna,
Men ellerhur, särskilt när man tänker att det var hennes egna barn 😨
nouw.com/johannna
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Usch dessa inlägg ger mig verklgien kalla kårar, hur tusan kan man göra så? Jag förstår verkligen inte vad som finns i ens huvud när man gör sådär mot sin egen familj. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Johannna
Johannna,
Men ellerhur, helt fruktansvärt 😨
nouw.com/johannna
IP: 82.99.3.229