Torsdagsskräck: En paranormal lek!

Hej på er!
I dagens torsdagsskräck ska jag prata om en paranormal lek som jag verkligen inte rekommenderar att ni leker. Nämligen en mans kurragömma.

Det du gör är att du tar ett gosedjur, det måste ha armar och ben. Alltså kan du inte ta tex en orm utan snarare kanske en nalle. Du skär upp nallen och tar ut all stoppning som är i och byter ut det mot ris och stoppar även i lite av dina fingernaglar innan du syr igen nallen igen och binder fast nallens lemmar med samma tråd. Du går sedan till badrummet och fyller badkaret med vatten

Sen ger du nallen ett namn, du kan döpa den till vad som helst förutom ditt eget och när klockan är 3 på natten säger du till nallen " (ditt namn) is the first it" 3 gånger innan du dränker nallen i vattnet och går ut ur rummet. Du räknar till 10 innan du går tillbaka till badrummet och tar upp nallen och säger "Jag har hittat dig (gosedjurets namn) " innan du tar en kniv och hugger nallen.

Sen säger du " you are next it " innan du springer och gömmer dig. Du ska sedan innan förberett ett glas med saltvatten som du nu ska stoppa i munnen, inte svälja uran bara ha den där. Efter ett tag kommer du fram och letar efter djuret, ibland har den flyttat sig. När du hittat det så häller du resten av saltvattnet över gosedjuret och spottar ut vattnet du har i munnen på det och säger "Jag vann" 3 gånger och detta ska avsluta leken. Efter detta så ska du torka djuret och sedan bränna det.

Hela leken går ut på att du tillkallar någon form av ande som om du inte gör som reglerna säger kan skada dig och stanna kvar hos dig.

Så ännu en gång, gör INTE denna leken och vill du tvunget göra det så var noga med att följa varje regel.

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
De lät som en otäck lek 😬😍
nouw.com/carroat
Johannna
Johannna,
Ja men ellerhur 💕
nouw.com/johannna
Blondina
Blondina,
Vaaaa alltså ja visste inte ens om detta omg 🙈 ja tror inte ja skulle våga ärligt talat hahah
nouw.com/blondina
Johannna
Johannna,
Nej definitivt inte jag heller 😂
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229