Torsdagsskräck: Han låtsades vara en modefotograf!

Hej på er!
I dagens torsdsgsskräck kommer jag prata om en mördare som vissa jämfört med Ted bundy, nämligen Rodney Alcala.

Rodney arbetade inom militären redan som 17 åring fram tills han fick sluta för att arméns psykolog ansåg att han troligtvis med av en personlighetsstörning.
Sitt första brott begick han 1968 när han kidnappade en 8 årig flicka. En person såg kidnappningen och ringde polisen, när de kom till Rodneys lägenhet så var han borta men den lilla flickan fanns kvar, misshandlad, våldtagen och slagen med ett järnrör.

I juni 1971 så hittade man en kvinnokropp som tillhört Cornelia Crilley våldtagen och strypt till döds. Han tjänade ett kortare straff för den första misshandeln men fortsatte sedan sin misshandel och mord och våldtäkter. Hans nya taktik var att låtsas vara en modefotograf som behövde bilder till en portfolio och det var så han lurade dem till sig. Något obehagligt är att han mitt under sin mordvåg så var han med i ett tvprogram som handlade om dejting.

1979 så lyckades man gripa Rodney för mordet på en 12 årig flicka och han dömdes till döden, det har dock överklagat många gånger men efter många om och men står straffet fortfarande som dödstraff och under 2003 hittade man hans dna på nya kroppar man hittade. Så han kan räkna med att inte se friheten igen!

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
SÅna här inlägg får jag verkligen kalla kårar av men samtidigt är dom lite spännande. Vet inte om det låter konstigt men ah.. Det är verkligen hemskt vilka människor det har funnit soch finns, man blir mörkrädd. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Johannna
Johannna,
Känner exakt likadant som du 💕
nouw.com/johannna
happyM
happyM,
Herregud vad läskigt ❤️
nouw.com/happym
Johannna
Johannna,
Ja, sjukt obehagligt 💕
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229