Torsdagsskräck: hans föräldrar låg döda, han hade fest!

Hello!
Idag blir det ett ganska kort avsnitt med torsdagsskräck men jag ville så gärna få med detta fallet eftersom det både är hemskt men också sjukt bisarrt.

Tyler Hadley var en 17-årig pojke som hade mycket problem. Han skolkade ofta från skolan och började istället ta droger. Hans föräldrar var oroliga och tog honom flera gånger till psykiatorer och även till olika ställen där han skulle vänjas av från droger men ingenting fungerade. En dag runt 5 på morgonen så tog Tyler tre ecstasy innan han gick in och ställde sig bakom sin mamma som satt och jobbade vid familjens dator. Efter 5 minuter började han slå henne i bakhuvudet tills hon dog. Tylers pappa Blake hörde sin frus skrik och sprang dit och när han såg sin son så försökte han ta hammaren ifrån honom. De brottades en bra stund innan Tyler lyckades slå ihjäl sin pappa också med hammaren. Det tog tre timmar för honom att torka upp blodet och bära in sina föräldrar i deras eget sovrum innan han satte dig vid datorn och skrev ut på Facebook att han skulle ha en fest samma kväll. Runt 60 personer kom till festen och alla hade kul och drack, rökte och spelade spel, helt ovetandes om att det låg två lik i samma hus. Men Tyler som troligtvis var nöjd över sitt dåd berättade för sin bästa vän Michael vad han gjort och visade honom sovrummet där hans föräldrar låg och allt blodet som runnit ut efter han städat. Men som vanligt på fester så gick ryktet och tillslut larmade någon polisen. Tyler blev arresterad dagen efter och eftersom han var 17 så kunde han inte dömas till döden utan dömdes till livstid i fängelse utan möjlighet till villkorlig frigivning. Men det ändrades sedan till livstid men med möjlighet till villkorlig frigivning.

Vad tror ni, var det drogerna han tagit samma dag som gjorde att han mördade sina föräldrar?
Själv tror jag det var en bidragande faktor men samtidigt så verkade han aldrig ångra sina brott vilket får mig att tro att även något annat är inblandat.

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Fy så hemskt ❤️
nouw.com/happym
Johannna
Johannna,
Ja verkligen 😖
nouw.com/johannna
tinafalkestad
tinafalkestad,
Men gud vad hemskt! Hur kan man döda sina egna föräldrar sedan ha en fest på det? Sjukaste jag hört! Han måste ju varit sjuk och annat med, de kan inte bara vara ecstasyn! Hoppas du får en fin helg! Kram<3
nouw.com/tinafalkestad
Johannna
Johannna,
Ja, jag tror också han hade andra psykiska besvär som blev värre av drogerna 😖
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229