Torsdagsskräck: Hon hade ihjäl sitt fosterbarn!

Hej!
I dagens torsdagsskräck kommer jag berätta om en kvinna som gjorde helt fruktansvärda saker. Nämligen Gertrude banisewski.

Gertrude hade själv 7 barn och hade tagit in två flickor vid namn Sylvia och Jenny eftersom deras mamma och pappa arbetade och var tvungna att lämna flickorna. De skulle bo hos Gertrude under sommaren mot 20 dollar i veckan. De första månaderna gick hyfsat bra men en dag kom Gertrudes ena dotter Paula och hävdade att Sylvia ljugit om henne och då gav Gertrude henne tillåtelse att slå Sylvia. Paula slog henne så hårt att Paula själv bröt handleden och efter detta började tortyren.

Vissa saker som de gjorde kommer jag inte kunna berätta eftersom de är så grova men här är några exempel. Det var främst Sylvia som straffades av Gertrude, hennes äldsta son och några pojkar som var grannar med dem. Man brände henne med cigaretter och slog henne. Gertrude tvingade Sylvia bland annat att föra in en flaska i underlivet framför grannpojkarna och efter detta blev hon inkontinent vilket straffade henne ännu mer då hon inte kunde hålla tätt. Hon tvingades då sova nere i källaren på trasor tillsammans med familjens två hundar. En av grannpojkarna värmde upp en nål och "tatuerade" in orden jag är prostituerad och stolt över det på hennes mage och några dagar senare röstades siffran 3 in på hennes bröst.
Man tror att Sylvia vid något tillfälle försökt få hjälp för en granne berättade att man hört någon skrapa med en spade i över två timmar men precis när de skulle ringa polisen så slutade det.
Dagen efter hällde Gertrude såpapulver över Sylvia och sedan skållhett vatten innan de sköljde henne i kallt vatten, men Sylvia var nu död.
Under obduktionen såg man att dödsorsaken var ett hårt slag mot huvudet eftersom hennes hjärna var helt svullen. Andra saker de upptäckte var att hon var helt uttorkad, svullen, brännmärkt och hennes hud var både infekterad och flagnande tack vare all misshandel. Hon hade mer än 150 märken efter cigaretter på kroppen, sår och andra brännskador. Man märkte också att hennes naglar var brutna uppåt och hennes underliv var väldigt svullet efter att ha hört upp saker där.

Gertrude dömdes tillsammans med sin dotter Paula till livstid för mord av första och andra graden. De omprövade rättegången eftersom Gertrude menade att det var fullt av fördomar i domen. Gertrudes straff ändrades inte men Paulas straff drogs ner med 2 år. 1985 släpptes dock Gertrude och bytte namn och flyttade, hon dog dock ganska snart av lungcancer.
Sylvia syster jenny blev väldigt arg när gertrude släpptes men 2004 dog även hon, endast 54 år gammal.

Alltså hur kan man göra så mot ett barn eller mot någon för all del? Fy han

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Men fy vad hemskt att läsa!
nouw.com/bolmgren
Johannna
Johannna,
Ja, sjukt tragiskt 💕
nouw.com/johannna
happyM
happyM,
Fy så hemskt ❤️ Kram
nouw.com/happym
Johannna
Johannna,
Ja verkligen 😨
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229