Torsdagsskräck: hon tvingade sin barn äta människa!

Hej på er!

I dagens inlägg blir det om en kvinnlig mördare som också var en hemsk mamma. Nämligen Klara Maurova.

Klara hade två söner och dessa pojkar fick utstå grov tortyr. Hon slog dem med bälten, brände dem med cigaretter och tvingade dem att skära sig själva med en kniv. När hon inte misshandlade pojkarna så hade hon dem i hundburar nere i källaren.
Allt pojkarna hade var varandra, fram tills den dag Klara separerade dem från varandra. Men det värsta av allt var att hon en dag skar av en bit av sin ena sons kött som hon sen tvingade honom att äta och en vecka innan de blev räddade så försökte hon dränka dem.

Egentligen var det bara av misstag som de blev räddade. En granne hade precis köpt en baby monitor med bildskärm och när han ställde in den så kom bilden av en ensam, fastbunden och naken pojke som satt på ett källargolv. Mannen ringde såklart direkt polisen som kom dit och räddade de 2 pojkarna från helvete.

Men vad kan driva en mamma att göra sådana hemska saker mot sitt eget kött och blod?
Jo teorierna är många.
Det sades finnas en kanibalistisk sekt i området som menade att man skulle misshandla sina barn och att klara troligtvis fått order från sektledaren att göra detta mot sina barn. Det fanns dock inget bevis för detta.

Vissa tror att hon gjorde det för att spela in sjuka pornografiska videos. Men polisen sökte genom hennes dator och hittade inget.

Klara blev dömd till 9 år i fängelse för sina vidriga handlingar. Varför hon bara fick så lite är egentligen oklart och enligt mig så borde hon inte se dagens ljus någonsin igen.

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,
Fyy vilket monster :/<3
nouw.com/by_anniess
Johannna
Johannna,
Men ellerhur 😣
nouw.com/johannna
WhatItFeelsLike
WhatItFeelsLike,
Men jösses, vilken jävel. Nä hon borde inte få se dagens ljus
nouw.com/whatitfeelslike
Johannna
Johannna,
Ja men ellerhur, helt fruktansvärt 😨
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229