Torsdagsskräck: Varelser fångade på foto

Hej på er mina fina!
I dagens torsdagsrys-inlägg ska jag visa bilder som är tagna av folk på varelser som är kända som legender men inte blivit utsedda av forskare att de faktiskt finns. Jag personligen tror ju att det finns så sjukt mycket varelser som vi inte har en aning om finns på vår planet.

Dessa bilderna är faktiskt ganska obehagliga främst eftersom de är tagna av en myndighet. Det var nämligen så att de som sköter avloppen i England skickade ner en maskin för att se så allt var okej där nere och så att inget behövde lagas och sånt. De fångar detta på bild, någon varelse med lysande ögon som kryper fram ur mörkret. I min åsikt så kan detta mycket väl vara en varelse vi inte upptäckt eftersom, hur mycket har vi egentligen utforskat i kloakerna?

På denna enligt mig sjukt obehagliga bild på ser vi en så kallad skin-walker. Det är djur som har med magi att göra och som kan besätta både djur och människor genom att se dem i ögonen. Men ett särdrag är att de går på alla 4 och har fötter och händer på fel håll. De kan anta form som människor och djur men även som människor från aska från en död människa. Men enligt mig ser denna bilden sjukt tillgjord ut på ett sätt eller ett annat.

Här ser vi bilder på den kända getmannen, denna från Maryland. Legenden säger att getmannen var en vetenskapsman som experimenterade på getter men där ett experiment gick fasansfullt fel och mannen blev någon form av hybrid mellan get och människa. Getmannen beskylls ofta när man hittar sina djur döda och när man hittar rivna får och liknande. Det är bara att läsa och det finns i många olika delstäder.

På bilden ser ni en skunk ape som ska vara en människoliknande varelse som fått sitt namn eftersom det ser ut som en apa men även eftersom den tydligen ska lukta fruktansvärt. Apan har blivit sedd på många olika saker men det finns inga bevis på att djuret finns. Jag kan dock tänka mig att detta är en form av apa som inte är fiktigt forskad på eftersom det finns en hel del bilder och för att den inte är överdriven om hur den ser ut och egenskaper och liknande.

På denna bilden ser ni något som folk tror är en Tizheruk. Det ska vara en stor ormlik varelse med en svans som slutar med en fena och hävdar även att det har ett stort huvud och har tagit sig in vid pirer och snappat åt sig människor utan att någon märkt det. Dessa bilderna är tagna från en helikopter. Jag personligen kan mycket väl tänka mig att det finns havsvarelser vi inte har någon aning om men eftersom man hävdar att denna varelser är flera meter lång och dessutom fotograferat den så kan jag tycka att forskare borde sagt något.

hju

Om jag säger Gargoyle, ringer det någon klocka då? Ja kanske ringaren i notre dame för det är där man ser de stora stenfigurerna som kallas så. De görs i sten och förr gjorde man det för att skrämma bort onda energier. Folk har nu hävdat att de sett dessa varelser, här är en bild någon hävdar de tagit när de satt i en bil och körde och tydligen trodde ingen på vad de såg förrän de såg bilden.

Här ser vi the mothman som är en varelse som sägs blivit sedd i west virginia och de som sett honom beskriver honom som en 2 meter lång man med röda ögon och vingar som liknar en mals. Många tror att vittnena egentligen sett en fågel eller liknande och jag kan hålla med om att det finns många andra förklaringar eftersom de sett den i mörkret. Det finns ju även stora fladdermöss. Men vem vet.

Beast of Brayroad är en varelse som man sägs ha sett sen 1936 och som sägs vara en varulvsliknande hund som kan gå på 2 ben och vara väldigt stor. Dessa två bilderna har tagits där man hävdat att man sett denna varelsen. Forskare har inte kunnat säga helt om varelsen finns eller inte men de säger att det finns en möjlighet att det är en form av vildhund.

På den här bilden ser ni något som sägs vara loveland frogman, det ska vara en form av människoliknande groda som går på 2 ben och är ungefär 1,2 meter lång. Även poliser har hävdat att de sett den gå över vägen på två ben med läderartad hud. Den person som tagit bilden hävdar att h*n fångat the frogman på bild.

Nu till altamaha-ha är en varelse man tror på i Georgia. Den sägs leva i vattendrag och nära Altamaha-ha sjön. Man tror att en särskild fisk med liknande drag är vad som lett till legenden om detta enorma vattendjur. Men folk har blivit mer säkra sen detta sköljdes upp på stranden. En lång varelse med spetsigt huvud, fenor och en lång svans som slutar i en stjärt, precis som man beskriver Altamaha-ha


Där har vi några varelser fångade på bild som inte är bekräftade av forskare, vad tror ni kan dessa mystiska djur finnas?

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Vad spännande att läsa och se 😍
nouw.com/carroat
Johannna
Johannna,
Ja men ellerhur 💕
nouw.com/johannna
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh men gud vad spännande! Sånt här är så roligt att få ta del av! Jag tror absolut att det finns saker vi inte har utforskat! Kan du göra fler såna här inlägg? Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Johannna
Johannna,
Ja det kan jag, ska bara försöka hitta fler bilder 💕
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229