Trädgårdsarbete och jobb

Hej på er mina fina!
Jag hoppas ni sörjer vår Jesus idag. Är det bara jag som undrar varför vi inte har ett exakt datum för påsk. Jag menar vi är 100% säkra på när Jesus föddes men vi vet inte alls när han dog förutom att det var en fredag, Bör vi inte ha ett exakt datum när han dog också?

Jaja i vilket fall så i förrgår blev jag inkallad på jobbet eftersom min chef behövde lite hjälp. Vi är ju ett ganska litet företag så nu i dessa tider blir det ganska svårt. Vi jobbar ändå med djur och de behöver ha allt de behövde innan även om vår ekonomi blir sämre. Men sen gjordes en artikel i Helsingborgs dagblad och efter det har responsen varit helt fantastisk. Folk har köpt presentkort och kommit och besökt och donerat och allt möjligt och det är sjukt kul att veta att tropikariet betyder så mycket för människor i helsingborg, För mig betyder det också jäkligt mycket. jag började jobba där när jag var i en väldigt jobbig period och det gav mig en plats där man kunde ha kul och fick rutiner och amen fick känna en gemenskap på riktigt och nu har jag varit där i 3 år, det är helt sjukt.

Men i vilket fall så på jobbet så såg jag bara världens sötaste sak som jag var tvungen att köpa för att stötta lite. Det är på riktigt den största jävla sengångaren jag någonsin sett, den är ganska mycket längre än mig. Vem behöver en pojkvän när man har en sengångare?

Annars i veckan har det inte hänt jättemycket. Konstan var här igår vilket var kul, det var väldigt länge sedan vi träffades men vi har en sån relation där man kanske inte träffas på flera månader men ändå känns det som om det var igår man träffades. Ibland är det sjukt hur lika vi två tänker, ett exempel är att vi satt och tittade på ett tvprogram och sen började vi prata om disney av någon anledning och v i båda börjar samtidigt sjunga på "a whole new world" från Aladdin när vi kunde valt vilken låt som helst. Herregud, det finns nog ingen jag skrattar så mycket med som henne.


Men annars så har jag hjälpt mormor rensa ogräs i rabatterna och jag har även städat och plockat undan i vårt förråd för det var väldigt stökigt. Sen har vi i ett par år haft två stycken små getingbo som vi inte velat ta ner eftersom man inte vill riskera något men i år tog jag en liten pinne och tog bort dem. Det är ganska sjukt att getingar bor i denna typen av bon, men som ni ser är de väldigt små och troligtvis har där aldrig bott några men man vill ju inte chansa.

Men jag hoppas ni haft en härlig vecka och att ni får en helt underbar påsk!

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Men vilken gullig sengångare och så snällt av dig att hjälp din mormor! Glad Påsk! 😍
nouw.com/carroat
Johannna
Johannna,
Detsamma fina du 💕
nouw.com/johannna
happyM
happyM,
Haha åhhhh vad söt den stora sengångaren var!! Förstår verkligen att du ville ha den hihi ❤️ Stor kram finis ❤️
nouw.com/happym
Johannna
Johannna,
Men ellerhur, sent helt enorm också 😅
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229