Vad händer 2020?

Hej på er mina fina, Hur är det med er?
I detta inlägget tänkte jag berätta om lite större händelser som sker i mitt liv detta året, för på något sätt har jag redan lyckats planera in en mängd olika saker.

15/2- Upplevelsepaket på tropikariet

När mamma fyllde år fick hon av mig ett upplevelsepaket på tropikariet som är stället där jag jobbar vilket innebär att hon kommer få mata lemurer, hålla en orm och en krokodil, mata surikater och lite annat.

13/3 - skönheten och odjuret
I julklapp fick jag en musikalbiljett till skönheten och odjuret av mamma så den 13/3 så ska vi åka till Malmö och kolla på den musikalen.

27-29/3 Stockholm med Konstan
Under den helgen så ska jag och Konstan ta en weekend till Stockholm bara vi två. Sjukt mysigt att bara åka iväg två kompisar och ha en rolig helg. Vi har ju också pratat om att resa iväg tillsammans i typ 3 år så det är kul att det äntligen händer.

10/4 universeum
På långfredagen så ska jag och mamma åka till Universeum på ett upplevelsepaket där också. Förra året fick jag försäkringspengar och av dem ville jag bland annat åka till Universeum på ett upplevelsepaket eftersom man där hade möjlighet att mata sengångare.

20/4- London
Troligtvis ska jag och mamma åka till London under denna veckan. Vi har inte bokat detta än för att mamma först och främst måste höra med sin chef om semester. Men i vilket fall så har vi bestämt att åka till London någon gång i år även om det inte blir just den vecka.

4/5- Harry styles
Den 4/5 så har jag, Mikaela och Cornelia bokat biljetter till Harry Styles turne när han kommer till Köpenhamn. Jag och Cornelia har ju innan varit på Bruno Mars och det var ju sjukt kul så nu ska det bli kul att även Mikaela vill följa med. En hemlighet är dock att jag inte lyssnat särskilt mycket på Harry så jag får väl börja.

Augusti- Någon dag i Augusti tar mitt sabbatsår slut och jag börjar skolan igen. Det ska faktiskt bli riktigt skönt att få ordentliga rutiner och ta ett steg närmre att bli färdig med min utbildning.

Där har ni lite av mina händelser under 2020. Har ni något speciellt som redan är inbokat som ni ser fram emot?

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh vilket kanonår du har framför dig, det gör mig så glad att höra vännen <3
nouw.com/sofialissmyr
Johannna
Johannna,
aliceemericsson
aliceemericsson,
Åh, vilka himla roliga grejer du har inplanerade! 😃 Kram!
nouw.com/aliceemericsson
Johannna
Johannna,
Ja verkligen <3
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229