vad tycker jag egentligen?

Hej på er alla fina!
Jag är en person som tittar mycket på film och jag har därför sett många av disneys nya versioner av sina filmer och i detta inlägget tänkte jag betygsätta dem och säga vad jag tycker om dem för jag har väldigt olika åsikter om dem. jag vet att detta året kommer Mulan och den ser jag faktiskt fram emot.

Den första filmen jag tänker prata om är skönheten och odjuret. Jag är ju ett väldigt fan av Emma Watson så att hon var med var ju definitivt ett plus. Men det jag gillar väldigt mycket är att de inte ändrat särskilt mycket än från den tecknade varianten. Vissa av dessa filmerna har de ändrat väldigt mycket vilket är synd men jag skulle faktiskt rekommendera er att se denna filmen.

Film nummer två är ännu nyare och det är Dumbo, alltså filmen om den flygande elefanten. Jag tycker det är tråkigt att de helt tagit bort musens roll i filmen och att de ersatt honom med två barn. Dessutom så mådde jag lite dåligt av filmen eftersom jag hatar att titta på filmer där djur behandlas illa vilket de gör i denna filmen och vad jag minns så var det inte så mycket hemskt med Dumbo i den tecknade varianten. Så om ni klarar av filmer där man ser ledsna djur så är det en film för er för den är bra gjord i övrigt.

Sen har vi filmen om Tarzan och den tycker jag inte var bra överhuvudtaget. De hade ändrat så sjukt mycket från den klassiska vanliga Tarzan och bara gått totalt Loco. Det är nog den filmen jag tycker är sämst av de alla.

Vi har sedan Maleficent och jag tycker denna är kul eftersom man får ett annat perspektiv än Törnrosa och prinsen och att de visar hur den onda fen blev just ont och att hon inte bara var totalt knäpp. Jag har tyvärr inte sett tvåan som kommit ut men jag är ganska sugen på att se den eftersom jag minns att jag starkt gillade den första. Dessutom är hon som spelar Maleficent typ perfektion i utseende.

Vi har även Mary Poppins som det ju finns en redan med riktiga skådespelare men den här är när hon kommer tillbaka och jag tycker verkligen att den var sjukt mysig och jag tycker det är roligt med filmer där det är blandat med musik. I delar var den sorglig men Emely Blunt som spelar Mary är även sjukt bra för den rollen enligt mig. Jag älskar att den går mellan den verkliga världen och sen även visar barnens fantasi och att vår fantasi lätt försvinner ju äldre vi blir så att vi tillslut glömmer bort de magiska bitarna i världen.

En annan nyare film är Aladdin och enligt mig är den helt okej. Han som spelar Aladdin är sjukt snygg och de har verkligen fångat andens karaktär enligt mig där han är den roliga skämtsamma typen som egentligen vill bli befriad från sin lampa. Jag gillar också att de har inte ändrat handlingen så mycket utan de har bara moderniserat den lite.

Den sista filmen är djungelboken och jag vet att den kommit ut i 2 delar. Jag vet inte varför men jag har alltid tyckt om tigern så det var kul att se honom i "verklig" karaktär. Jag tycker att dessa filmerna är bra men under vissa delar är de lite konstiga, dock helt klart i den bättre kategorin av alla filmerna.


Där har vi alla filmer jag kan komma på att jag sett, jag har säkert glömt någon som jag sett, har ni någon favorit live action film?

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Så kul att läsa!! Nu blev jag sååå sugen på att kolla film hihi, tur man har massa tid i påsk ❤️ Stor kram fina du ❤️
nouw.com/happym
Johannna
Johannna,
Ja, man har ju massor mer tid på sig haha 💕
nouw.com/johannna
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina! Åh jag som älskar filmer blev ju så sjukt glad av detta inlägg alltså! Jag är helt kär i dom nya moderniseade disneyfilmerna hihi. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Johannna
Johannna,
Men ellerhur 😍
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229