Vad undrar ni?

Hellu!
Jag vill bara tacka för all fin feedback jag fick på mitt förra inlägg, men vad kunde jag förvänta mig av mina underbara läsare. Idag kommer ett sista inlägg på ett tag som är specifikt för bipolär. Sen kan ni se fram emot en ullaredhaul, vardagsinlägg och mina födelsedagspresenter och en massa andra roliga saker.

Men i detta inlägget tänkte jag ha en frågestund om specifikt att vara bipolär. För jag anser att det är väldigt viktigt att man får fråga frågor till människor som har erfarenheter eller kunskap istället för att man googlar och kommer in på någon helt knasig hemsida där man får helt fel uppfattningar. När jag googlade så kom det bland annat upp att bipolära människor = psykopater vilket bland annat är en tanke jag inte vill att folk ska ha om bipolära. Nu säger jag inte att jag inte kan svara på allt eftersom jag inte är läkare och jag kan dessutom bara svara från min sida av myntet, alla med diagnosen har olika upplevelser. Dessutom gör jag det lite för min skull, nu när jag berättat så vill jag även att ni läsare ska få fråga av er så att ni inte sitter och har fördomar om mig som ändrar er syn på mig som person.

nu ska ni få möjlighet att ställa de frågor ni undrar om att vara bipolär. Det kan vara allt från hur det är att leva med det, frågor om mani/depression, skillnaden på omedicinerad som medicinerad eller vad som helst ni nu kan fundera på så ska jag försöka svara så bra jag kan. Vissa frågor kanske jag inte kan eller vill svara på men jag ska verkligen försöka och jag vill nu inte att ni skäms, inga frågor är för dumma.

Så ställ vilken fråga ni vill! <3

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Så fint att du vill vara så öppen och svara på frågor! Såg Sofias fråga och undrar detsamma, första jag tänkte på 😃 KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Så fint <3 och vad roligt med en ullaredsohaul 😊 <3
nouw.com/emelieanderssoon
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229