Vakna inspiration

hej!
Jag ber om ursäkt att jag inte är lika aktiv som innan men jag har kommit in i en period där min inspiration försvunnit. Ni vet man kan sitta en vecka eller upp till en månad och inte ha inspiration. Men jag hoppas att den kommer tillbaka om några dagar och tills dess fortsätter jag blogga så mycket jag kan. Jag vill ju inte förlora er underbara läsare som jag har. För ni är fantastiska.
Nu sitter jag på bussen på väg till skolan och är dödstrött. Kommer nog somna så får hoppas jag vaknar för annars blir det pinsamt för mig. Jaja ni får ha en fin dag. <3
Kramar från en inspirationslös tjej

XOXO Johanna


  • Nära Viken

Gillar

Kommentarer

Dinskis
Dinskis,
inspirationen kommer tillbaka, har vart av och på i flera år.. men genom att läsa andras bloggar hittar man inspiration.. eftersom du är musikgalen så kan du göra en kategori med " dagen låt" eller "veckans låt" lägga ut video där du spelar gitarr/sjunger.. du kan lägga ut dagens klädsel eller bara fota en massa och gör collage som du sedan lägger ut, kram på dig <3 o kika gärna in på bloggen och va med i tävlingen om att vinna en mascara (klicka under kategorin tävlingar, så kommer du dit direkt)
nouw.com/dinskis
IP: 82.99.3.229