Varför jag varit lite oaktiv!

Hej på er!
Jag
har inte varit jätteaktiv här på bloggen under den senaste tiden men jag ska vara ärlig och säga att det är mest för att jag inte mått särskilt bra psykiskt och helt enkelt varken orkat eller känt inspiration.

Men just nu har jag precis skrivit på min uppsats vi har i denna kursen, i början tyckte jag det var sjukt svårt men nu har jag förstått mer och då fått flyt. Det som dock är ganska drygt är att såklart i dessa uppsatserna måste man ha källor, men problemet är att i många av våra böcker så kopplar författaren sina tankar till andras forskning och i våra källhänvisningar så ska vi helst inte använda andrahands-källor. Så när man hittat något bra så behöver man sen söka upp för att hitta forskningsartikeln som de syftar på, det hade varit lättare med förstahands-källan i boken.

Men idag kommer min kusin och mitt gudbarn vilket är mysigt, jag har inte träffat mitt gudbarn på några månader och just nu växer hon för varje gång man ser henne. Imorgon ska hennes mamma och pappa till ullared och då ska jag och mamma ta hand om Alva vilket också ska bli mysigt, vi funderar på att ta henne till någonstans där det är djur, är det fint väder tänkte vi Ängelholms hembyggdspark och annars kanske det blir till mitt jobb, vi får helt enkelt se.


Tills nästa inlägg får ni ha det bra och jag bjuder på lite olika bilder jag tog för ett tag sen.
Puss och kram!

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Vad tråkigt att läsa att du inte mått så bra <3 massa kramar till dig fina du, och vad fin du är på bilderna! <3

nouw.com/hilma
Johannna
Johannna,
tack så mycket fina du <3
nouw.com/johannna
happyM
happyM,

Skickar massvis med kramar vännen ❤️❤️

nouw.com/happym
Johannna
Johannna,
Tack finaste <3
nouw.com/johannna
Yolanda
IP: 82.99.3.229