Världens bästa mamma!

Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller min älskade mamma år. Hon är verkligen en person jag ser upp till vill att jag ska bli till mina barn. Hon har tagit hand om mig helt utan pappas hjälp och när jag låg på sjukhus som yngre, runt 13 så sov hon med mig på sjukhuset. Inte för att hon behövde utan för att hon såg att jag ville. När jag 2 gånger blev inlagd i två veckors- perioder så kom hon och hälsade på mig varje kväll efter jobbet trots att jag var vuxen eftersom hon visste att jag ville det. Tack vare henne har jag fått vara med om och uppleva så mycket som många andra barn inte har möjlighet till, inte för att min mamma är stenrik med sjukt mycket pengar utan för att hon alltid satt mig och att jag ska få ha en kul barndom först. Jag har gått på tivoli, museum, bio, konserter, teater och en massa andra saker som jag ofta tog alldeles för givet att kunna göra. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag är bortskämd. Jag har alltid fått mycket och blivit satt först men jag har också fått veta att jag är jäkligt privilegiad och att alla inte har möjlighet att ha det jag har. Så på det sättet är jag bortskämd men ändå ödmjuk om ni förstår vad jag menar?
Jag vet att jag alltid kan gå till min mamma och berätta saker, även om hon blir arg först så kommer hon sen alltid göra vad hon kan för att hjälpa mig.
Min mamma är min hjälte!

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Wow vilken fin text du skrivit och din mamma låter super underbar!! Så fina bilder på er och grattis till henne ❤️nouw.com/beattriicee
Johannna
Johannna,
Tack fina du 💜nouw.com/johannna
fridachristinas
fridachristinas,
Men åh vilket fint inlägg! Kram på dig och grattis i efterskott till din mamma <3nouw.com/fridachristinas
Johannna
Johannna,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229