Veckans...

Veckans mysigaste

Där måste jag nog säga det är en delad plats. Jag träffade konstan i måndags och vi fikade och pratade om verkligen allt möjligt och gick sen och handlade lite, jag köpte lite julklappar och så. Sen i onsdags så träffade jag Cornelia och vi var hemma hos mig och såg på en film och tog lite foton och var ute en runda med hunden. Så det delar nog platsen.

Veckans tråkigaste
Det får nog va att jag vaccinerade mig mot influensa. Egentligen har jag inget emot det eftersom jag gjort det sen jag var liten och inte tycker det är särskilt jobbigt eller gör ont men det är ju inget kul. Men jag får det gratis eftersom jag har både crohns och astma vilket gör att man är något som kallas riskpatient. Alltså att man kan bli sjukare än andra om man skulle få influensa.

Veckans to do
Att jag och mamma gick till banken i fredags, jag behövde ha med mamma eftersom jag inte har så stor koll alls på bankgrejor. Vi åkte dit för att jag fått försäkringspengar som vi skulle sätta in i fonder och liknande. Vi har världens gulligaste bank-kvinna så hon hjälpte oss sätta dem i bra fonder och dessutom i hållbara fonder som var ett av mina krav.

Veckans bild

Veckans bästa
Det måste vara att jag lyckats sova utan medicin. Jag tar ju sömntabletter för att kunna somna men även för att jag ska sova hela natten och inte vakna upp flera gånger. Men denna veckan har jag lyckats sova bra utan dem förutom i fredags då jag sov skit och då märker jag verkligen att min hjärna inte klarar av att sova för lite. Men sjukt skönt att kunna sova av sig själv.

Veckans mående

Mitt mående har faktiskt varit bra. Jag har haft så mycket att göra så jag har inte riktigt hunnit fundera djupare över mitt mående. Men jag skulle säga att jag mått riktigt bra denna veckan.

Veckans roligaste

Det måste vara att Cornelia fick tag i biljetter till Harry styles turné nu 2020 så jag, hon och Mikaela ska gå och se honom i Köpenhamn nästa maj. Jag har inte lyssnat super mycket på honom men det är ändå kul att se en så känd artist.

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Man vet att man haft en bra vecka om man inte kan välja vilket som varit mysigast hihi❤️ Stor kram finis ❤️
nouw.com/happym
Johannna
Johannna,
Men ellerhur 😂
nouw.com/johannna
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Åh så underbart att det hänt så mycket att det inte gick att välja. Två toppenhändelser helt klart 😍 massa kramar ❤ 😊
nouw.com/sofialissmyr
Johannna
Johannna,
Men ellerhur 💜
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229