Vuxna människor i Sverige!

Hejsan alla!

I detta inlägget blir det ett diskussionsinlägg. Jag ska ta ut lite tankar jag har om vuxna människor i Sverige och deras beteende.

För att ni ska förstå vad jag menar så ska jag ge ett exempel. Ni vet oliver som är med i talang? Han som sjunger rock. Jo jag såg en artikel om honom på datorn och sen i kommentarsfältet var det många vuxna människor som skrev att de inte gillade honom för han var för mycket, han hade för mycket självförtroende och jag minns inte allt de skrev.

Men helt ärligt. Vad i hela friden är fel med att ta för sig och ha bra självförtroende? Är det bättre att barn och ungdomar har väldigt dåligt självförtroende och ser ner på sig själva hela tiden?

I Sverige så ska man inte sticka ut. Sverige är landet lagom där många vuxna anser att man inte ska sticka ut och vara för mycket utan man ska vara som alla andra. Att färga håret, sjunga metall eller att ha bra självförtroende är exempel på saker som inte är bra.

Men tänk om. Det är enligt mig bättre att vara annorlunda och ha bra självförtroende än att vara som alla andra och bara säga ja och amen. De som har kommit långt tror jag inte kan göra det om de inte sticker ut på olika sätt.

Istället för att klanka ner på de som tror på sig själva så kanske ni ska uppmuntra era barn så att de mår bättre i sig själva.

Nu menar jag absolut inte att detta är alla vuxna utan detta började jag tänka på idag när jag läste detta inlägget. :)

Hoppas ni har en fin kväll och att alla får en tankeställare.

XOXO Johanna


  • Nära Viken

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229