En av de yngsta mördarna! Torsdagsskräck

Hej på er mina fina!
Jag
hoppas allt är bra med er. Idag är det dags för ett av mina veckoinlägg med skräck. Så en dag varje vecka kommer det komma upp ett inlägg med temat skräck.

I Detta inlägget ska vi prata om Dederick Owens, en av världens yngsta mördare. Dedericks pappa satt i fängelse för att använt och sålt narkotika och Dederick och hans bror bodde nu hos sin farbror eftersom hans mamma pågrund av ekonomiska svårigheter blivit vräkt från sin lägenhet. Huset där deras farbror bodde var fullt av kriminalitet, det var en bas för drogsmuggling och det fanns alltid både knark och vapen där. Dederick var en pojke som nästan alltid hade kvasittning för att ha svurit, slagits och knipit och några veckor innan mordet hade han även huggit en annan elev med en penna. den 29 Februari 2000 hittade den 6-åriga Dederick en pistol under ett par filtar i huset så han tog med både den och en stor kniv till skolan.

En elev på skolan såg att han hade en kniv och läraren konfiskerade den direkt utan att veta att han även hade en pistol. När de gick mellan en lektion till en annan så vände sig Dederick om mot sin klasskompis Kayla och sa "Jag gillar inte dig" Innan han sköt henne i armen. Tyvärr färdades kulan genom armen in till hennes vitala organ och Kayla förblödde på sjukhuset. Rektorn ropade ut i alla högtalare att lärarna skulle stänga och låsa klassrumsdörrarna och inte öppna den för någon. Dedrick däremot fick panik och sprang mot toaletterna där han slängde pistolen i en papperskorg. Han hittades i hörnet av toaletten av en lärare som direkt tog honom till rektorns kontor där han sedan togs till polisstationen. Efter många om och men hamnade både Dederick och hans bror hos deras faster men deras farbror fick fängelse både för narkotikainnehav och för att ha haft vapen framme.

Kayla tros vara den yngsta offret för skolskjutning och Dedrick tros vara den yngsta som skapat en skolskjutning.

XOXO Johanna


Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Såååå läskigt!!!❤️
nouw.com/happym
Johannna
Johannna,
Ja sjukt obehagligt <3
nouw.com/johannna
beattriicee
beattriicee,
Oj, detta var inget jag hade hört talas om! 😳
nouw.com/beattriicee
Johannna
Johannna,
Nej, jag hade inte heller det innan jag läste det <3
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229